Schaluin

Bereikbaarheid

Hoe kom je op onze school? Campus Schaluin is vlot bereikbaar met fiets, auto of bus. De fietsenstalling bevindt zich aan de ingang aan de Elisabethlaan.

Bereikbaarheid

Te voet

Via Schaluin of Elisabethlaan.

Fiets

Via Elisabethlaan: er zijn fietsenrekken aan de ingang Elisabethlaan voor de 2de graad.De 3de graad, het personeel en bezoekers kunnen hun fiets stallen in de kelder onder het secretariaat.

Auto

Onze school ligt in het centrum van Aarschot tussen het Schaluin en de Elisabethlaan. Automobilisten bereiken de school het makkelijkst via de Elisabethlaan (voor GPS-gebruikers Elisabethlaan 113). Parkeren in de buurt van de school is beperkt en op het Schaluin niet gratis. Gratis en onbeperkt parkeren kan je op de publieke parking langs de August Reyerslaan. (Overdag kan je gebruik maken van de doorgang van de CM om de school snel te bereiken)

Bus

In de buurt van de school zijn er 3 bushaltes: Elisabethlaan, Damiaaninstituut en Bekaf.
Bezoek de website van de lijn voor meer informatie.

https://www.delijn.be/nl/

Trein

Aarschot is makkelijk bereikbaar met de trein. Er is een rechtstreekse verbinding vanuit de richtingen Leuven, Heist o/d berg (lijn vanuit Antwerpen) en Diest (lijn vanuit Hasselt). Vanuit het station is het ongeveer 15 minuten wandelen tot aan de school. Er is trouwens een gratis fietsenstalling naast het station.