Opendeurdag

Het schooljaar 2021-2022 kondigt zich nu al aan als een mooi jaar voor ‘het College’. Het leerlingenaantal ‘boomt’ als nooit tevoren. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zoveel leerlingen en ouders aan onze school geven. Wij hadden jullie dan ook héél graag ontvangen volgend weekend op onze school om kennis te maken met onze leraren, de directie en om de klaslokalen en gebouwen op onze groene campus te kunnen zien.

Volgens de huidige regelgeving zijn rondleidingen en bubbelbezoeken echter nog steeds enkel uitzonderlijk mogelijk en enkel voor families die verminderde toegang hebben tot digitale alternatieven. Deze ouders mogen ons dan ook contacteren om een afspraak te maken en dit voor zowel de eerste graad op Campus Bekaf als de tweede en derde graad op Campus Schaluin.

De nieuwe eerstejaars kunnen voor de eerste échte schooldag toch al kennismaken met onze campus en met het team van de eerste graad. Alle leerlingen die reeds zijn ingeschreven ontvangen eind juni een uitnodiging om op dinsdag 31 augustus samen met hun ouder(s) naar school te komen voor een warm welkomstmoment hier op de campus.

Leerlingen die nu in het vijfde leerjaar zitten en die ook al eens wilden komen kijken, hopen we volgend schooljaar te mogen ontvangen tijdens onze infoavond en het opendeurweekend.